bCompetent !

 

Ontwikkeling cruciaal voor bedrijf en medewerkers!

 

Je hebt een leuke baan, maar in de loop der tijd heb je het gevoel iets te missen…?

Je bent net benoemd in een nieuwe (leidinggevende) functie, enorm uitdagend maar hoe ga je dat precies aanpakken…?

 

Uw bedrijf wil goede medewerkers aantrekken en behouden. Maar hoe gaat dat binnenkort met de snel toenemende krapte op de arbeidsmarkt…?

 

Voor zowel werknemer als werkgever is het belangrijk om te investeren in ontwikkeling. Zonder ontwikkeling sta je immers stil. Dan worden ooit boeiende taken sleur en zijn nieuwe taken naast een uitdaging ook een afbreukrisico. Ook uw bedrijf is niet gebaat bij medewerkers die sleur ervaren of excellerende medewerkers die tegen de verwachtingen in hun nieuwe functie niet tot een succes weten te maken.

 

Wilt u werken aan een cultuur en structuur waarin u uw medewerkers kunt boeien èn binden? Wilt u een team waarin zelfontplooiing en ontwikkeling hand in hand gaan met resultaten en werkplezier?

 

bCompetent is sparring partner voor Managers en HR-afdelingen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Zij adviseert en ondersteunt bedrijven over Personnel Development. Voor de individuele medewerker biedt bCompetent diverse vormen van coaching aan, gericht op groei en ontwikkeling. Lees meer over bCompetent Career Coaching, Young Manager Coaching en Personal Effectivity.

 

bCompetent is gecertificeerd voor het gebruik van de OPQ32. Deze Occupational Personality Questionnaire is één van de meest gebruikte en best onderzochte persoonlijkheidsvragenlijsten en is beschikbaar in meer dan 20 talen waardoor het tevens een uitermate geschikt instrument is voor een internationale bedrijfsomgeving. De OPQ32 is geschikt voor: selectie, het identificeren van trainingsbehoeften, loopbaanbegeleiding, individueel development, teambuilding en –ontwikkeling en reorganisatie.

 

Kijk voor meer informatie op de pagina In het kort… van bCompetent.