Personnel Development - HR advies

 

U weet dat uw personeel een heel belangrijke factor is in het succesvol zijn van uw onderneming. U neemt u dan ook steeds voor om met betrekking tot uw Human Resources verder te gaan dan alleen de operationele zaken als salarisbetalingen, personeelsadministratie, verzekeringen en Arbo-beleid.

 

U hebt al langer plannen om “iets?te doen met talentontwikkeling, management development, ontwikkelassessments, competentiemanagement of performance management? Bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers wilt u efficiënter en effectiever te werk gaan? Met de snel toenemende krapte op de arbeidsmarkt bent u zich bewust van uw wens (en wellicht ook noodzaak) om uw Human Capital aan u te binden?

 

bCompetent Career Coaching & Personnel Development ondersteunt en adviseert HR-afdelingen en leidinggevenden bij de ontwikkeling van hun personeel. U kunt bCompetent inzetten als sparring partner, adviseur, strategieontwikkelaar en voor de implementatie van personeelsontwikkelinstrumenten.

 

Doelgroep

bCompetent Personnel Development is een maatwerk adviesdienst voor bedrijven en organisaties die actief willen werken aan het vinden en behouden van goed en gemotiveerd personeel.

 

Vorm van advisering

Vorm: Samen met u wordt de opdrachtdoelstelling geformuleerd. Vervolgens wordt via een maatwerk traject bepaald hoe naar deze doelstelling zal worden toegewerkt. bCompetent werkt volgens het SMART-principe. Dat betekent dat er gewerkt wordt met een duidelijke doelstelling, stappenplan en tijdsplanning.

 

Bel of mail nu voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek!