Career Coaching - extra module Jobcoaching

 

Je weet wat je wilt en kunt, en bent op zoek naar een (andere) functie die bij je past. Tijdens je zoektocht wil je graag informatie over de mogelijke manieren om je doel te bereiken. Ook wil je gecoacht worden bij het opzetten van een strategie en tijdens de voorbereiding en evaluatie van sollicitatie- en netwerkgesprekken. Bij het voeren van netwerkgesprekken besef je dat je een (flinke) drempel over moet om je aarzeling hierbij te overwinnen. bCompetent coacht je zowel bij het bepalen van je strategie als bij de uitvoering hiervan. Indien nodig helpt bCompetent je ook daadwerkelijk bij je sollicitaties, onder andere door het eigen netwerk in te zetten.

 

Doelgroep

De bCompetent Career Coaching - extra module Jobcoaching is geschikt voor cliënten die de basismodule Loopbaanadvies hebben gedaan en daarna praktische en theoretische ondersteuning willen bij het solliciteren en netwerken.  

 

Vorm van begeleiding

Vorm: Eén op één informatieoverdracht, training en coaching in 5 tweewekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur, vervolgd door 5 vierwekelijkse coachingsbijeenkomsten van één uur. Gesprekken zijn in principe face to face, andere vormen van contact zoals telefoon, e-mail of webcam zijn in overleg mogelijk.

Aantal bijeenkomsten: 10 (5 * 1,5 uur en 5 * 1 uur)

 

Bel of mail nu voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek!