Career Coaching - basismodule Loopbaanadvies

 

Bezig in je tweede of derde functie ben je tot nu toe tevreden over je loopbaan, maar wat zijn je plannen voor de komende vijf of tien jaar? De tijd nemen om over jezelf na te denken en opnieuw te bepalen wat jou beweegt en hoe jij je leven wilt inrichten is geen overbodige luxe. bCompetent ondersteunt je bij het in kaart brengen van je wensen en het onderzoeken van je kwaliteiten, competenties en mogelijkheden.

 

Kernvragen binnen loopbaanadvies zijn

·        Wie ben ik?

·        Wat kan ik?

·        Wat wil ik?

Met deze eenvoudige vragen als uitgangspunt neemt bCompetent je mee in de zoektocht naar de soms minder eenvoudige antwoorden. We helpen je bij een zelfonderzoek waarbij we je op een enthousiaste en vragende manier de leiding laten nemen over je eigen loopbaan. Je onderzoekt je drijfveren en ambities, je passies maar ook je kwaliteiten, competenties en mogelijkheden. bCompetent stimuleert je tot slot om je wensen en mogelijkheden te vertalen naar een concrete toekomstvisie en een stappenplan om je wensen werkelijkheid te laten worden.

 

Doelgroep

De bCompetent Career Coaching - basismodule Loopbaanadvies is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan herbezinning op zijn/haar loopbaan en bereid is tot zelfonderzoek met ondersteuning van een kritische, enthousiasmerende en onafhankelijke sparring partner.

 

Vorm van begeleiding

Vorm: Career Coaching van de cliënt volgens een gezamenlijk overeengekomen basisstructuur. Een OPQ vragenlijst en bespreking van de uitkomst hiervan maakt onderdeel uit van het traject. Coaching vindt plaats gedurende anderhalf uur per 2 weken en is in principe face to face.

Aantal bijeenkomsten: 10

 

Bel of mail nu voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek!