Your Effectivity - Personal Effectivity

 

Je werkt hard en behaalt ook zeker resultaten. Toch heb je ergens het idee dat je meer zou kunnen bereiken. Vaak word je nog geleefd door de waan van de dag. Maar ook in je omgang met anderen merk je dat het effect van je gedrag lang niet altijd in lijn ligt met je bedoelingen. Soms heeft persoonlijke effectiviteit te maken met beter time management, vaak ook met het kennen van je eigen gedrag, je veronderstellingen en het effect dat jij bij anderen bewust en onbewust oproept. bCompetent helpt je kritisch je eigen gedrag te analyseren en coacht je bij het veranderen en effectiever inzetten van je gedrag.

 

Doelgroep

bCompetent Personal Effectivity is geschikt voor professionals die het effect van hun gedrag beter willen (her)kennen en verder willen optimaliseren.

 

Vorm van begeleiding

Vorm: Eén op één informatieoverdracht, training en coaching in tweewekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur. Eerst wordt gewerkt aan het (her)kennen van het eigen gedrag en het (her)kennen van het effect van dit gedrag. Naast zelfonderzoek zal ook een OPQ vragenlijst en bespreking hiervan onderdeel uitmaken. Vervolgens wordt op basis van het SMART-principe bepaald waar de cliënt aan wil werken en wat hij hiermee wil bereiken. Tevens zal in de vervolgbijeenkomsten waar passend (theoretische) kennis worden overgedragen.

Aantal bijeenkomsten: Tussen de 10 en 20 bijeenkomsten, nader te bepalen op basis van een oriënterend gesprek.

 

Bel of mail nu voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek!